10 hari sebelum Seminar Sales & Marketing

[ad_1]

10 hari sebelum Seminar Sales & Marketing Untuk Training Pelajar Di Sekolah.

Entah kenapa, setiap kali hampir dengan hari Public Programme, saya selalu rasa berdebar. Pertama, mungkin disebabkan debaran sama ada kami boleh menyampaikan perkongsian ilmu dengan baik atau tidak.

Kedua, apabila saya lihat, banyak juga senarai nama trainer-trainer hebat yang akan turut hadir. Sangat hebat sampai saya rasa, mereka sepatutnya yang berikan perkongsian.

Namun apa yang menenangkan hati ialah apabila ada rakan trainer yang hebat-hebat turut serta, semakin seronoklah sesi perkongsian nanti.

Malah peserta boleh turut sama belajar daripada mereka semasa sesi santai, sesi rehat atau semasa sesi soal jawab nanti.

Esok adalah tarikh akhir untuk harga diskaun bagi menyertai seminar ini. Terima kasih buat yang sudah mendaftar. Buat yang belum mendaftar dan ada masalah untuk mendaftar, boleh hubungi Tuan Azlan Idris ya.

Jumpa di sana!

Osman Affan

Seminar Trainer Profesional
=====================

Jika anda seorang trainer, guru tuisyen, home tutor, pengusaha tuisyen, penceramah, coach atau usahawan pendidikan, luangkan masa anda selama sehari untuk bersama-sama mendengar dan mungkin pelajari sesuatu daripada perkongsian ini.

Yuran penyertaan seminar sehari ini telah dinaikkan semula ke harga asal iaitu RM150.

Namun sebelum 30 November 2018, pendaftaran bagi 2 orang ke atas, akan dikenakan RM90 sahaja seorang.

Lokasi program adalah di UNIKL-BMI, Gombak Selangor (Berhampiran UIA Gombak).

Klik Untuk Mendaftar Pada Yuran Awal
============================

https://www.tuitionoftrainers.com/seminar/

Cuma Sekali Setahun! Daftar berdua atau lebih untuk mendapat harga diskaun RM90 sahaja seorang sebelum 30 November 2018 ini.

Jumpa anda di sana.

Marketing Team
TrainerProfesional.com


[ad_2]

Source

Comments are closed.