21 Pantang Larang dalam penggunaan Microsoft PowerPoint / Macbook Keynote.

Pelajari 21 Pantang Larang dalam penggunaan Microsoft PowerPoint / Macbook Keynote.
Apabila seorang trainer atau penceramah menggunakan slides untuk presentation, mereka gagal menarik perhatian disebabkan beberapa kesilapan besar yang mereka lakukan.
Saya kompilasikan kesilapan ini semua ke dalam satu senarai yang saya namakan sebagai ’21 Pantang Larang PowerSlides’. Senarai ini akan dikongsikan di dalam program PowerSlides Presentation Skills Ahad ini.
Bukan itu sahaja, apabila pantang larang ini diikuti, saya akan terangkan pula langkah seterusnya bagaimana membuat slides presentation menjadi lebih menarik, berkesan dan mampu menarik perhatian audiens TIDAK KIRA di peringkat mana UMUR mereka sekalipun.
Hasilnya, audiens akan seronok melihat visual yang dipaparkan, persembahan kelihatan natural dan bersahaja serta peserta tidak sempat hendak merasa mengantuk. smile emoticon
**************************************************************
Program PowerSlides Presentation Skills Osman Affan
**************************************************************
Tarikh: Ahad, 15 November 2015
Masa : 9 pagi – 5 petang
Lokasi: SmartStudy Training Centre, Taman Setiawangsa KL.
Yuran : RM300
(Diskaun RM50 untuk 7 pendaftaran pertama. Yuran: RM250 sahaja)
Tawaran Istimewa: Bantuan panduan selepas program selama 3 bulan. Jika ada masalah, masih tidak faham atau hadapi kesukaran semasa mengaplikasikan teknik penggunaan slides, boleh hubungi kami untuk bantuan sepenuhnya, percuma selama 3 bulan.
SMS/Whatsapp Cik Adilla 012-521 8747 untuk maklumat pendaftaran.

Comments are closed.