Kategori ‘Jawapan’

pandai-bahasa-inggeris

1 May. 2010 | Soalan 1: salam 1 malaysia encik osman affan..sya N berasal dari sabah masih bersekolah d tgkatan 5 ..masalah utama saya d sini adalah sya lemah dalam ... Baca Lagi...
Bagaimana mengelakkan tergagap semasa berucap?

20 Feb. 2010 | Pelajar kita sering segan@malu ingin kan bertanya sesuatu ketika pembelajaran… Bagaimanakah kita ingin menyakin diri kita? Apabila kita membuat pembentangan di depan, dalam sesuatu subjek ... Baca Lagi...
Tidak ada buku kerja di Universiti.

18 Feb. 2010 | Salam En Osman, saya menuntut di Mansoura University, Egypt dan mengambil bidang pergigian. Masalah utama saya adalah, lectures nya semua dalam bahasa arab, jadi kami, ... Baca Lagi...
Kurang keyakinan diri di hadapan khalayak ramai.

21 Jan. 2010 | assalamualaikum..en.osman..pertama sekali saya nak mengucapkan tahniah dgn kehadiran cahaya mata perempuan..saya doakan en osman sekeluarga bertambah ceria dgn kehadiran orang baru..sebelum tu saya nak memperkenalkan ... Baca Lagi...
Sukar menguruskan masa meskipun begitu bersemangat untuk berjaya.

13 Jan. 2010 | salam en osman… sudah seminggu sy melalui sem baru-sem 6 dah…may 2011 i.allah grads… takut pula rasenya…. m sy masih tgh try2 utk adapt dgn ... Baca Lagi...
Bagaimana mahu skor A di peringkat Sarjana?

11 Jan. 2010 | Salam , Saya ada pelajar jurusan MASTER IN ACCOUNTANCY(FULL TIME) Sir, saya mempunyai byk masalah ttg belajar nie..maklumla dh 5 tahun bekerja skrg sy amik ... Baca Lagi...
Di rumah susah, di asrama pun susah.

22 Dec. 2009 | Saya menerima email ini daripada A.I. mengenai cabaran yang dihadapinya.  ‘saya salah seorang calon yang akan menghadapi SPM tahun 2010. saya menghadapi masalah belajar di ... Baca Lagi...
Motivasi Belajar di Youtube

18 Aug. 2009 | Salam, boleh panggil saya iza saya ada beberapa soalan 1-untuk program kecemerlangan tuk blaja atau berkaitan soal pelajaran adakah pihak tuan terfikir untuk buat yuo tube ... Baca Lagi...
Saya mahu berubah!

8 Jul. 2009 | salam..hi encik osman affan.. saya NA.. saya byk dgr crite mngenai encik..di tv, internet,, n xkire dimane jua pun.. well, as we  known,,, encik ni ... Baca Lagi...
Pengajaran berkesan dan mampu menarik minat

24 Jun. 2009 | Ketika membuka laman Facebook saya (Osman Affan) hari ini, saya mendapat satu soalan daripada Puan Hamymuharniza berkenaan tips pengajaran berkesan. Sebenarnya saya sudah kerap kali mendapat ... Baca Lagi...
Facebook Osman Affan Fanpage SmartStudy Instagram Osman Affan
Free WordPress Themes

Hey there!

Forgot password?
Close
of

Processing files…