Motivasi Belajar di Youtube

Motivasi Belajar di Youtube

Salam,
boleh panggil saya iza saya ada beberapa soalan
1-untuk program kecemerlangan tuk blaja atau berkaitan soal pelajaran adakah pihak tuan terfikir untuk buat yuo tube supaya snang utk smua peringkat menonton sebab saya pernah mengikuti program tuan sangt menabjubkan dan menaikkan smangat saya secara automatik
2-pada pendapat saya kadang2 student borink tuk bca dari mendengar secara online
ape yg saye tngk dari program yg saye pernah terlibat dari pihak tuan adalah tuan sangat berbakat tuk menaikkan smangat stiap org yg mengikuti program tuan

  • saya harap pendapat saya dpertimbangkan

sekian terima kasih……..
Osman AffanSalam.
Iza, terima kasih di atas email yang dihantarkan kepada saya. Terima kasih juga di atas cadangan yang diberikan. Cadangan itu sangat bernas dan bermakna buat apa yang saya lakukan selama ini.
Untuk pengetahuan Iza, sejak tahun lepas saya dan beberapa rakan ada merancang untuk melakukan perkara tersebut iaitu menjadikan bahan dalam motivasi belajar ini ke dalam bentuk audio visual. Ia pastinya lebih menarik dan memudahkan proses memahami isi kandungan blog ini.
Namun saya dan rakan-rakan ada hadapi beberapa halangan dan cabaran yang menyebabkan kami terpaksa tangguhkan perkara tersebut. Banyak isu yang perlu difikirkan apabila kami mahu masukkan isi kandungan ke dalam Youtube atau apa-apa medium yang membolehkan perkongsian saya ditonton melalui bentuk video atau audio visual.
Kami masih lagi dalam usaha untuk menjadikannya satu realiti. Insyaallah tidak lama lagi apabila ia sudah jadi kenyataan, saya akan umumkannya di sini mengenai isi kandungan motivasi belajar dijadikan dalam bentuk audio visual pula.
Terima kasih sekali lagi.
Osman Affan

Comments are closed.