SmartStudy Sales Representative (SSR)

Bermula minggu lalu, SmartStudy Sales Director kami, Tuan Azmi Ismail sudah memulakan aktiviti mencari dan menemuramah individu yang berminat untuk membina kerjaya dalam bidang pemasaran program-program SmartStudy di seluruh Malaysia sebagai SmartStudy Sales Representative (SSR).
Minggu ini sahaja beberapa calon SSR daripada Pahang dan Ipoh telah bersetuju untuk menyertai Tim SSR kami. Hari ini pula beliau bersama 2 lagi calon bagi sesi penerangan SSR di SmartStudy Training Centre.

Kami membuka peluang untuk membina kerjaya sebagai SSR (part time atau full time) yang akan berusaha mencapai pendapatan melalui komisyen program antara RM3k-RM6k sebulan. Tuan Azmi akan memberikan latihan dan panduan sepenuhnya bagaimana matlamat ini boleh dicapai.
Jadi jika ada di antara sahabat atau sahabat kepada sahabat yang sangat berbakat dalam aktiviti jualan (sales) dan berminat dan untuk menyertai kami, mohon hubungi Tuan Azmi di talian 010-5159 880 (Call,SMS, Whatsapp) atau hantarkan email ke [email protected]

Comments are closed.