Beli Buku Dapat Program Percuma

PENGENALAN PAKEJ

Pakej 2 Buku Terbaik SmartStudy ini diperkenalkan pada tahun 2017 berikutan permintaan yang tinggi terhadap 2 buku ini. Buku ini tidak dijual di mana-mana kedai buku. Ia cuma boleh dibeli secara online pada harga RM40, termasuk kos penghantaran.

Selain online, 2 buku ini juga dijual di dalam bengkel dan seminar SmartStudy kendalian Osman Affan, pengasas teknik-teknik SmartStudy yang dipaparkan di dalam buku-buku ini. Buku mendapat permintaan yang tinggi disebabkan beberapa perkara:

  1. Isi kandungan relevan dengan keperluan pelajar.
  2. Teknik belajar yang diajarkan di dalamnya adalah mudah, praktikal dan senang untuk diaplikasikan dengan segera oleh pelajar.
  3. Kebanyakan pelajar yang mahu jadi cemerlang tidak pernah belajar tentang teknik belajar yang betul dan berkesan. Jadi buku ini menunjukkan langkah demi langkah bagaimanakah caranya untuk menggunakan teknik belajar yang lebih berkesan.
  4. Kebanyakan pelajar sudah banyak terdedah kepada program-program motivasi. Mereka sudah bersemangat tetapi sayangnya mereka tidak tahu langkah seterusnya untuk belajar dengan betul dan skor A dalam peperiksaan. Buku-buku ini ada menerangkan cara-caranya dan teknik berkesan yang boleh digunakan.

 

TAWARAN PAKEJ 2 BUKU TERBAIK SMARTSTUDY

Pihak kami memberi 3 tawaran besar & istimewa berkenaan 2 buku ini.

1. Diskaun sebanyak 37.5%. Ini bermaksud, kami menawarkan 2 buku ini pada harga RM25 sahaja, bukan RM40. Penurunan harga sebanyak RM15. Buku ini pula akan terus di hantar ke sekolah pelajar yang membelinya tanpa sebarang kos tambahan.

2. Daripada hasil kasar jualan pakej 2 buku ini, 10% daripada jumlah kutipan itu akan disumbangkan kepada unit Bimbingan & Kaunseling sekolah. Kami percaya sumbangan ini boleh digunakan untuk menampung program-program yang bakal dianjurkan oleh unit tersebut yang boleh memberikan manfaat kepada pelajar.

3. Jika jumlah jualan pakej ini adalah 100 pakej dan ke atas, satu bengkel percuma selama 2 jam akan diberikan kepada pelajar yang membeli pakej 2 buku ini. Bengkel ini adalah Bengkel SmartStudy Memory Master dan isi kandungan program ini akan dikaitkan dengan subjek yang melibatkan pembacaan dan hafalan. Ini bermaksud, bengkel ini akan menerangkan bagaimana Teknik Memori SmartStudy boleh digunakan untuk mengingat dan menghafal fakta-fakta penting dalam subjek-subjek tersebut.

Bonus!

Jika jumlah jualan pakej ini adalah 200 pakej dan ke atas, bengkel SmartStudy selama 2 jam ini akan dikendalikan oleh Pengasas Teknik Belajar SmartStudy sendiri iaitu Tuan Osman Affan.

Untuk pembelian buku 100 hingga 149 pakej pada harga RM25 bagi satu pakej, satu program percuma SmartStudy Memory Master selama 2 jam akan dihadiahkan kepada pihak sekolah. Ia akan dikendalikan oleh SmartStudy Licensed Trainer.

Berikut adalah contoh pengiraan untuk pembelian 100 pakej buku.

Berikut adalah contoh pengiraan untuk pembelian 190 pakej buku.

Untuk pembelian buku 200 pakej pada harga RM25 bagi satu pakej, satu program percuma SmartStudy Memory Skills selama 2 jam akan dihadiahkan kepada pihak sekolah. Ia akan dikendalikan oleh Pengasas Teknik Belajar SmartStudy sendiri iaitu Tuan Osman Affan.

Berikut adalah contoh pengiraan untuk pembelian 200 pakej buku.

Nak dapatkan Pakej ini? Isi maklumat di bawah ini…

[gravityform id=”6″ title=”false” description=”false”]