Tingkatkan Kebolehan Belajar

“Aku tak boleh belajar lagi la, umur aku dah meningkat…. otak dah tepu….” “Aku masa kecik-kecik dulu, belajar apa-apa pun senang. Sekarang dah besar ni, susah sikit la…” “Susah la … Continue Reading →

SOP Penggunaan Zoom untuk client

Klik pada link yang diberikan… link tersebut berbentuk macam ini… https://zoom.us/j/507447787 Selepas klik, anda akan dibawa ke website Zoom Website zoom akan detect sama ada anda telah ada software zoom … Continue Reading →

SOP Penggunaan Zoom

Log Masuk ke dalam zoom menggunakan Zoom software. Tidak perlu login guna browser. Kalau tengok gambar di atas, kita tak login ke dalam Zoom di dalam browser. Masukkan username dan … Continue Reading →