Mari Maju Bersama Kekuatan Jenama SmartStudy!

Mari Maju Bersama Kekuatan Jenama SmartStudy!

Saya dapati, cara terbaik & paling cepat untuk saya latih Trainer SmartStudy adalah dengan memberikan mereka Slides untuk ditunjukkan dan Skrip bagi menerangkan setiap slides tersebut.

Saya juga dapati, antara punca kegagalan terbesar seorang trainer baru mahu jalankan program teknik belajar ialah mereka rasa terlalu sukar untuk membina slides yang penuh dengan maklumat yang berkualiti.

Jadi, saya selesaikan masalah kegagalan tersebut dengan menawarkan Slides PowerPoint SmartStudy bersama cara untuk menerangkannya kepada SmartStudy Licensed Trainer.

Hasilnya, SmartStudy Licensed Trainer boleh bercakap dengan lancar, teratur dan profesional apabila mereka ikut turutan dan paparan slides PowerPoint yang telah disediakan.

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Zuhairi Nopiah di atas perkongsian testimoni ini. Kami doakan Tuan Zuhairi akan terus aktif dan semakin banyak peluang & jemputan untuk menyampaikan modul 2 jam SmartStudy Memory Master.

Buat sahabat yang lain, nantikan peluang terbaru untuk menjadi SmartStudy Licensed Trainer pada 24 Disember 2018 ini, modul 1 hari, SmartStudy Quick Learner Strategies ya.

Mari Maju Bersama Kekuatan Jenama SmartStudy!

Comments are closed.