Ibu bapa sudah mula dapat lihat KEPENTINGAN & KELEBIHAN untuk belajar SECARA ONLINE.

Anak-anak pula sudah biasa dengan pembelajaran online dan boleh belajar dengan FOKUS tanpa perlu keluar daripada rumah.

************************

Mari belajar Subjek Sains UPSR secara online setiap minggu bersama Osman Affan. Belajar cara menggunakan teknik memori SmartStudy® untuk belajar dan skor A subjek Sains UPSR!

Menurut pengalaman kami di SmartStudy®, subjek Sains UPSR adalah antara subjek paling mencabar yang banyak menghalang pelajar daripada mendapat 6A dalam peperiksaan UPSR.Ini adalah kerana subjek Sains UPSR mempunyai 4 elemen besar yang benar-benar perlu dikuasai oleh pelajar sebelum mereka mampu skor A dalam peperiksaan sebenar.


Lebih daripada separuh pelajar yang gagal skor A subjek Sains UPSR pula adalah disebabkan mereka gagal menguasai fakta-fakta yang ada dalam subjek ini. Mereka hadapi masalah untuk MENGINGAT atau MENGHAFAL fakta-fakta tersebut.

Jadi, dalam kelas Tuisyen Online bersama Osman Affan ini, selain daripada fokus kepada 4 elemen ini, penekanan lebih besar akan diberikan kepada elemen penguasaan fakta. Ini akan dicapai melalui aplikasi Teknik Memori SmartStudy®. Pelajar akan diajarkan teknik memori SmartStudy® bagi menguasai fakta-fakta Sains.

Kelas Tuisyen Online Sains UPSR ini akan dijalankan seminggu sekali selama 1 jam melalui apliksi ZOOM cloud Meeting. Aplikasi ini boleh dimuat turun ke laptop, smartphone atau tablet melalui 3 lokasi ini.

Kelas Tuisyen Online ini boleh diikuti secara selesa di rumah sama ada menggunakan laptop, smartphone ataupun tablet.

Apa kata ibu bapa yang menghantar anak-anak ke tuisyen online Sains UPSR ini?

Kelas Tuisyen Online Sains UPSR ini akan dijalankan selama lebih kurang 1 jam seminggu, 4 kali sebulan. Terdapat 2 slot masa yang boleh dipilih untuk pelajar tahun 6. Anda boleh pilih salah satu daripada slot masa tersebut.

Yuran Kelas Tuisyen Online Subjek Sains UPSR Bersama Osman Affan

TAWARAN KHAS BULAN INI. PERCUMA YURAN PENDAFTARAN. CUMA BAYAR YURAN BULANAN RM45 SAHAJA!

Mari mendaftar sekarang dan mula belajar minggu ini juga!

PELAJAR TAHUN 6

PELAJAR TAHUN 5.

Kelas ini akan disampaikan dan dikendalikan sepenuhnya oleh Osman Affan, Pengasas & Trainer Profesional untuk Teknik Belajar SmartStudy®.

Beliau merupakan penulis buku-buku SmartStudy® dan penulis infografik Teknik Belajar SmartStudy® yang banyak viral di media sosial.

Buku_SmartStudy_1

Buku_Osman_Affan

Media_Osman_affan_1

Media_Osman_Affan

Tip_osmanAffan_1

Tip_osmanAffan_2

Tip_osmanAffan_3

Tip_osmanAffan_4

Testimoni_1

Testimoni mengenai Tuisyen Online Sains UPSR bersama Osman Affan.

 

Mari mendaftar sekarang dan mula belajar minggu ini juga!

PELAJAR TAHUN 6

PELAJAR TAHUN 5.